Latex spuiten is een zeer voordelig alternatief voor het schilderen van wanden en plafonds. Met latex kunt u gemakkelijk en snel werken, zonder dat het strepen en banen achter laten. Latex spuiten gaat aanzienlijk sneller dan verven met een roller. Dat is de voornaamste reden dat het gemiddeld 30% voordeliger is dan hetzelfde oppervlakte verven met een roller! De latex verf wordt met hoge druk tegen het oppervlakte aangespoten. In combinatie met het feit dat latex snel droogt, betekent dit dat er snel doorgewerkt kan worden.

Latex spuiten

Latex spuitwerk is een kwalitatief goed en voordelig alternatief voor het traditionele schilderwerk. We kunnen in elke gewenste kleur per ruimte, een superstrak en streeploos resultaat behalen. Zo strak, dat krijgt u zelf niet voor elkaar met verf en rollers. Een investering die u niet alleen veel tijd oplevert, maar ook prachtige streeploze wanden en plafonds.
Plafonds sausen, wanden of muren sausen, muur verven, muur schilderen, latex verven, plafond afwerken, afwerking muren of welke naam u het dan ook geeft…spuiten werkt altijd het snelst!!
Kortom: wij zorgen voor een super resultaat waar u jaren plezier van heeft!

De specialist op het gebied voor latex spuiten!

U kunt bij ons terecht voor

* Latex spuitwerk nieuwbouw woning

* Latex spuitwerk bestaande woning

* Latex spuitwerk Bedrijfshal / loods

* Latex spuitwerk Zakelijke kantoorpanden / ruimtes

* Latex spuitwerk winkelpanden

Alle Kleuren zijn mogelijk !