Zo’n leuk en niet allerdaags huwelijksaanzoek, eentje waar de bruin helemaal verrast is als het doosje met de Diamanten ring tevoorschijn komt, is een gebeurtenis die twee mensen zich nog steeds met veel plezier herinneren op de zilveren bruiloft.

Altijd een reden om geen moeite te sparen en iets heel grappigs, exclusiefs of verrassends te verzinnen. Iedereen die alleen de wereld rondloopt, moet gewoon de juiste idee├źn en een beetje flair hebben – dan zou het echt met de toekomst moeten werken. Overigens kunnen niet alleen mannen huwelijksaanzoeken doen. Als het verondersteld wordt de vrouw te zijn die voor altijd lokt, is er niets dat vrouwen belet om de hand van de uitverkorene te vragen.

Voor de hele wereld

Als je iedereen meteen over je liefde wilt vertellen, leg dan een laken met de bewuste vraag op de voordeur van je gewenste vrouw. Of laat een luchtballon over uw appartement zweven. Een stel zwevende ballonnen is net zo geschikt en gemakkelijker te organiseren. Natuurlijk met de juiste inscriptie: “Samen in de zevende hemel?”. Een advertentie in de krant of in de favoriete social media wordt zeker ook graag met een “ja” beantwoord. Dergelijke applicaties zijn bijzonder prettig omdat vrienden, familie en kennissen naar uit kunnen kijken.

Het zit allemaal in de mix

Een geweldig verrassingspakket kan ook gebruikt worden om samen de toekomst te promoten. Alle dingen die binnenkomen, hebben iets te maken met de bruiloft. Bij het openen van de grote boeg komt een pakje rijst, Barbie en Ken als pasgetrouwden, kousenbanden en het adres van de advertentie van de krant, waarin de verlovingsaankondiging moet verschijnen, aan het licht. De verlovingsring blijft het belangrijkste bij deze kleurrijke mix. Als de bruid een tijdje aan haar beslissing heeft gedacht, kan een madeliefje om de bladeren te plukken haar helpen het juiste antwoord te vinden: hij houdt van mij, hij houdt niet van mij … Wie kan “nee” zeggen tegen zo’n verrassende gebeurtenis?