Waterpas, timmermanspotlood, duimstok, … deze beproefde relatiegeschenken passen niet bij alle bedrijven. Daarom vindt u in onze online shop voor promotionele artikelen voor bedrukking en gravure een grote keuze aan gereedschappen en accessoires die geschikt zijn voor de handel. Hiertoe behoren ook puur decoratieve artikelen zoals badeendjes in artisanale stijl, maar vooral hoogwaardige gereedschappen. U kunt uw klanten sneeuwscheppen in de winter, zonnebrillen in de zomer en multitools en gereedschapssets het hele jaar door aanbieden. De basisuitrusting van een goede vakman omvat natuurlijk ook een notitieboekje, een balpen en koffiekopjes. Ook voor een kleine energieboost voor onderweg: coffee-to-go cups.

Voor elke doelgroep de juiste marketing

Voor reclame die recht doet aan de doelgroep, biedt u een relatiegeschenk die de individuele clusters aanspreken en houdt u rekening met secundaire contactpersonen. Uw klanten zijn bijvoorbeeld mannen van middelbare leeftijd. Maar misschien zijn uw echtgenotes doorslaggevend voor de aankoopbeslissing? Daarom is het goed om inspiratie op te doen, advies in te winnen en informatie in te winnen over de doelgroep. Bekijk ons ​​hele assortiment en ontvang een selectie reclamemateriaal die bij elkaar past en kan worden gebruikt afhankelijk van het seizoen en de gelegenheid.

Wie iets heeft bereikt, kan ook zijn hart ophalen. Relatiegeschenken die staan ​​voor productiviteit, precisie en kwaliteit in het vak zijn allemaal leuk en aardig, maar op de lange termijn moet je ook een paar lichtere accenten aanbrengen. Geef uw potentiële klanten promotieartikelen die de avond opfleuren en die niet alleen naar buiten komen als er iets moet worden gerepareerd of opgezet. Met de juiste mix spreekt u uw doelgroep aan zonder opdringerig te zijn.

Een relatiegeschenk bedrukken voor individuele marketing

Alleen met een geschikte opdruk wordt een hulpmiddel of hulpmiddel een effectief reclamemedium. Marketingprofessionals weten precies wat belangrijk is voor individuele reclamemedia, zodat de vormgeving klopt. Eenvoudig voorbeeld: als u timmermanspotloden weggeeft, mag uw telefoonnummer niet worden afgekapt de eerste keer dat u het slijpt. We kunnen u vele andere handige tips geven over kleuren, drukprocessen en materialen, zodat u het advertentiemateriaal krijgt dat het beste bij uw klanten past. Neem contact met ons op en laat u adviseren door onze technisch bekwame experts. We geven je tips over advertentiemateriaal, afwerking en de beste communicatiekanalen voor je marketing.